Niet tevreden? Uw bestelling m.u.v. de outlet artikelen kunt u binnen 14 dagen na ontvangst retour zenden, hierna vervalt de retourtermijn.

Hoe stuur ik mijn artikelen retour?

 1. Meld je retour aan via [email protected], zet hierbij je ordernummer in het onderwerp en geef aan welke producten van de bestelling retour worden verzonden.
 2. Schrijf op het oude verzendbewijs uw ordernummer en doe deze in het pakket.
 3. IloveBoho.nl T.a.v. Retouren Haven 1, 4675 AA Sint Philipsland !geen bezoekadres!
 4. Lever het pakket in bij een dhl servicepoint of een postnl locatie, retourkosten zijn voor eigen rekening. Bewaar altijd het verzendbewijs, welke u ontvangt bij aflevering van het retourpakket.


  Retourbeleid

  Komt een deel van je bestelling retour en wordt je order daardoor lager dan € 100,00, dan verrekenen wij alsnog de verzendkosten van 6,95.

  De artikelen dienen verpakt te zijn in de originele verpakking met de originele labels van Boho Bikini´s.

  Indien de artikelen zichtbaar gedragen zijn en/of geursporen hebben is het mogelijk dat er hierdoor waardevermindering is toegetreden. Indien dit het geval is wordt het pakket niet geaccepteerd en retour verzonden met bijbehorende verzendkosten.


  Ruilen

  Indien je graag een ander product wenst verzoeken wij u om een nieuwe bestelling te plaatsen. Het is raadzaam om de eerdere bestelling nog even in uw bezit te houden, totdat de nieuwe bestelling bij u arriveert. Hierdoor vermijdt u dubbele retourkosten. De eventuele verzendkosten van het ruilen zijn voor de klant.


  Informatie rondom garantie & retour

  Niet tevreden over het product van je bestelling? Dan kun je het product binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling terugsturen.

  • De retourkosten zijn voor uw rekening ook indien u een artikel wilt ruilen. Vergeet de zending niet voldoende te frankeren anders wordt deze niet geaccepteerd.
  • Komt een deel van je bestelling retour en wordt je order daardoor lager dan € 100,00 dan worden de verzendkosten van 6,95 alsnog verrekend.
  • Wij zullen, nadat de producten zijn geretourneerd en deze bij ons zijn gearriveerd het aankoopbedrag binnen 24 uur verwerken, zodat dit m.u.v. het weekend de volgende dag al op uw rekening staat. wij vergoeden het aankoopbedrag exclusief de eventuele verzendkosten.